JJH Foster Home Alexandria

BOKNES

Twee keer per jaar worden alle kinderen en verzorgers van JJH uitgenodigd voor een vakantie weekeinde in Boknes. De kinderen genieten van sport en spel en gaan in groepjes naar het strand om heerljk met elkaar te spelen en even alle zorgen te vergeten. Stichting Nemato vindt dit erg belangrijk en al vele jaren zijn deze uitjes een groot succes. Ze worden altijd in het voorjaar en najaar georganiseerd.

 IMG 7793JJHfosterHomeIMG 7794JJHfoterHomeIMG 7796JJHfosteHomeIMG 7797JJHfosterHome

 

VOORLICHTING HIV/AIDS

Op 27 maart hebben we in samenwerking met de stichting Confident Girls een lezing georganiseerd over HIV/AIDS. Zeer waardevol omdat er is gebleken dat er nog veel stigma's bestaan omtrent HIV/AIDS. Het werd een zeer geslaagde dag met veel interacties van de jeugd die de lezing bijwoonden.
IMG 7832hiv1IMG 7833hiv2

 

WENDY HOUSE

Er werd een aanvraag gedaan voor een Wendy Huis, een houten huis op het terrein van JJH. Het huis werd in mei neergezet en dient nu als kantoor waar oa de medische gegevens van de kinderen worden opgeslagen. 

 IMG 7805JJHfosterHomeIMG 7798JJHfosterHome

Behalve dat de kinderen naar Boknes gingen, werden de grotere kinderen in groepjes uitgenodigd om naar de bioscoop in Port Alfred te gaan. De bioscoop die weer opnieuw haar deuren heeft geopend. De kinderen werden door het bioscoop personeel op popcorn getrakteerd.