Verplaatsen Jungle Gym

verplaatsen jungle gym

 

In oktober is opdracht gegeven om  de jungle gym van het terrein van Child Welfare te verplaatsen naar het opvanghuis in Port Alfred, zodat de kinderen naar hartelust kunnen spelen.

Dit project was in februari 2015 nog niet klaar, omdat we besloten hebben de jungle gym nog uit te breiden. Zodra het voltooid is, zullen we een foto plaatsen.


Muur opvanghuis Child Welfare Port Alfred

kapotte schutting

 

gerepareerde schuttingBij het opvanghuis van Child Welfare in Port Alfred waar 12 kinderen verblijven, is de muur gerepareerd zodat de kinderen weer heerlijk ( en veilig) in de tuin kunnen spelen. Heel noodzakelijk voor de veiligheid van de kinderen.

 

Electriciteitskast Masakhane Educare Centre

kapotte elektriciteitskast

Bij Masakhane Educare Centre, een dagopvang van kinderen van 0-5 jaar is in november 2014 na een inbraak de electriciteitsbox vervangen.

 

Vakantie weekeinde Boknes 

weekeinde boknes1weekeinde boknes4weekeinde boknes5De  stichting Nemato verzrgt voor de kinderen van JJH Foster Home Alexandria een vakantie weekeinde in Boknes. In oktober genoten 80 kinderen en begleleiders van een heerlijk weekeinde dichtbij het strand.

 

Plaatsen Jungle gym JJH

nieuwe jungle gym

 

Het plaatsen van een jungle gym bij de 2 nieuwe opvanghuizen bij JJH Foster Home Alexandria. Dit speeltoestel is gedoneerd door de kringloopwinkel De Groene Ezel te Heemskerk.

 

 


100j educate children

Ga naar boven